Posting Images - "How To"

Discussion in 'Announcements & FAQs' started by CSR_Admin, Oct 3, 2006.

  1. midway

    midway Active Member SILVER Sponsor

    Oct 3, 2006
    Midway, Ga
    04 SeaRay 185Sport, Smart Tabs, Mageln Meridian Gold GPS, Hbird Matrix 87 dept/ff/gps/cp, Uniden vhf
    4.3L 190HP, Alpha 1 1.81 ratio, 14 1/4X21 Turning Point Prop
    That was after I broke the skeg off and had a new one put on, did not like the paint job so I did it my way. Need to paint it again, hit something just under the surface that scratched it, oh well stuff happens.

    Now to the posting of pics, at one time I had to left click on the IMG CODE link, then right click, copy then paste in the post area, you will see the link appear in your post, then when you post or preview the post you will see the pic.

    This is what it looked like before the shinny paint job.
    [​IMG]
     
  2. Jetmart

    Jetmart Member

    282
    Aug 10, 2010
    Great Lakes - Lake St Clair
    2004 Formula 37PC
    (Previous 2004 280 Sundancer)
    8.1 Volvo
    "You will need your images to be no larger than 200KB. Ideally they should be no wider than 400 pixels. "

    I seem to be limited to a total of 48KB inn my upload manager. If I load one picture I cannot upload a 2nd.
     
  3. frankn88

    frankn88 New Member

    95
    Jun 15, 2009
    Eastern Shore, MD
    270 Sundancer 1994
    5.7L Merc w/ Bravo II
    I'm trying to load some pictures in a post. Each picture (4) is less than 100kb. I type my post, click on "Insert Image", select one of the files, and click upload. It looks like it's uploading, but then has a red ! after it, which says I've exceeded my quota by 376.34kb. It doesn't matter if I try to load one file or four, I've always exceeded my quota by 376.34kb! This is SO annoying. What the heck am I doing wrong???
    Ok, found another post saying to use photobucket because this forum has a very small quota? Opened a photobucket account, uploaded the pictures, clicked "copy shortcut" (copy not available?), and tried pasting and all it says is, "javascript:void(0);" when I paste it. This is slowly becoming more of a pain in the ass than removing the damn valve head...
    FINALLY! I right clicked on a thumbnail and was able to copy and paste that image. Maybe is time to delete this thread and start a new one that has some concise instructions. Id write it, buy i don't think i really know what the right instructions are
     
    Last edited: Nov 10, 2012
  4. Become a CSR sponsor and you're allowed bigger attachments from your computer, Plus you get extra photo storage. :thumbsup:

    View attachment 28057
     
    Last edited by a moderator: Nov 14, 2012
  5. skylark

    skylark Member

    214
    Aug 17, 2012
    Barrie, Ontario
    2004 380 DA
    8.1 MPI's
    test

    cant figure out why my profile and sig pic are not showing up, I see them in my profile settings.
     
    Last edited: Jan 2, 2013
  6. skylark

    skylark Member

    214
    Aug 17, 2012
    Barrie, Ontario
    2004 380 DA
    8.1 MPI's
    fixed.. the avatar was is what I meant, now on to the sig pic LOL
     
  7. Cherman

    Cherman Member

    167
    Aug 15, 2004
    Pasadena,MD. Chesapeake Bay
    1999 480 DB
    Cat 3196's
    Testing my avatar and Sig.
     
  8. Cherman

    Cherman Member

    167
    Aug 15, 2004
    Pasadena,MD. Chesapeake Bay
    1999 480 DB
    Cat 3196's
    Test again
     
  9. Cherman

    Cherman Member

    167
    Aug 15, 2004
    Pasadena,MD. Chesapeake Bay
    1999 480 DB
    Cat 3196's
    testing again
     
  10. rumrunner

    rumrunner Member

    270
    Mar 27, 2007
    Lake St.Clair, Michigan
    1996 33 Searay Sundancer
    Mercruiser 7.4 MPI
    This is a Test...
     
  11. manny4608

    manny4608 New Member

    39
    Aug 28, 2010
    Ontario, Canada
    1984 260 SUNDANCER
    260Hp MerCruiser V8 350
    test
     
  12. manny4608

    manny4608 New Member

    39
    Aug 28, 2010
    Ontario, Canada
    1984 260 SUNDANCER
    260Hp MerCruiser V8 350
    test
    Lets try this again.
     
  13. manny4608

    manny4608 New Member

    39
    Aug 28, 2010
    Ontario, Canada
    1984 260 SUNDANCER
    260Hp MerCruiser V8 350
    Test
    hopefully I got it this time.
     
  14. manny4608

    manny4608 New Member

    39
    Aug 28, 2010
    Ontario, Canada
    1984 260 SUNDANCER
    260Hp MerCruiser V8 350
    Thank you to all who have contributed to this thread.
    Great help for us who are computer challenged.

    Cheers
    Manny
     
  15. EKM

    EKM Member

    493
    Feb 4, 2007
    Beach Haven, NJ
    '97 Searay 400 DA
    3116 Cats w Vee Drives
    How to you delete pictures that should be deleted automatically with 1hour? I have three that are filling up my capacity and can't seem to find a way to delete them.

    Never thought I was challenged...but I guess so.
     
  16. tbirdvet

    tbirdvet Active Member

    Sep 24, 2009
    Michigan
    Previous boat: 2008 330 Sundancer
    Vetus Bow Thruster
    Kohler Gen.
    Twin 496 MAG, 375HP Bravo III,
    I have same issue. Cannot delete old photos/files so cannot load any more. They will not go away on their own.
     
  17. If you guys can't delete them, Send a PM to Admin sfergson727 maybe he can help ya..
     
  18. Sidebar

    Sidebar New Member

    12
    Sep 11, 2013
    Lake Texoma/Lake Ray Roberts
    1999 240 Sundancer, Hummingbird 597ci,
    5.7 Mercruiser, Alpha 1, 260hp.
    1981 Ranger 375, Evinrude 175hp.
    Test pictures from Lake Texoma, TX
     

    Attached Files:

  19. jrdtlm7579

    jrdtlm7579 New Member

    46
    Sep 10, 2013
    Old Hickory, TN
    1988 Sundancer 300
    Mercruiser 5.7/V8 Alpha One
    test photo[​IMG]
     
  20. wellswa

    wellswa Member

    160
    Sep 13, 2011
    SE Michigan
    1997 330 Sundancer
    7.4L 310HP Twins with Hurth V-Drives
    Previous Boat
    1997 Sea Ray 210BR Signature

Share This Page

Show Sidebar