Club Sea Ray banner

Pytania dotyczące małpy zęzowej

2.7K views 10 replies 9 participants last post by  rondds  
#1 ·
Przygotowując łódź do zimy, zdałem sobie sprawę, jak bardzo byłoby łatwiej, gdybym miał małpę zęzową.

Mam kilka pytań do tych z was, którzy mają małpę zęzową. Gdzie ją zdobyliście? Gdzie ją trzymacie? Czy karmicie ją tylko bananami, czy też musicie urozmaicać jej dietę? Czy robią duży bałagan, czy można je wyszkolić, aby były w zasadzie samowystarczalne?

#2 ·
Mam małpę zęzową. Wykonał świetną robotę przy wszystkich pracach jesiennych, wyczyścił zęzę i założył czyste pieluchy. Wczoraj dostałem jego rachunek pocztą. Przynajmniej przychodzi do mojego domu, więc w piątek muszę tylko wjechać łodzią do Travel Hoist o 8:30, wytrzeć łódź i zawieźć TT na północ na wycieczkę kolorystyczną. Michigan jest w tym roku piękny.

#3 ·
Kiedy już dostaniesz je w ładowni, najlepiej jest je tam zatrzymać i karmić piwem i narzędziami. Uważam, że im więcej muszą się wspinać w/wyjść, tym wyższy rachunek.

#4 ·
Nie mam małpy zęzowej, ale mam 5-letniego małego chłopca, który jest odłupkiem starego bloku, z tym że mieści się w małych miejscach i lubi znajdować zagubione nakrętki, śruby i gniazda dla taty.

#6 ·
Oto, czego potrzebujesz. Rozmawialiśmy o uruchomieniu serwisu naprawy łodzi zatrudniającego wyłącznie małych ludzi jako mechaników. Nie waż się kraść naszego wspaniałego pomysłu!

#8 · (Edited)
Żadna małpa zęzowa tutaj, tylko małpa bagażnikowa:smt038

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MkZcG_pgp0Q[/youtube]

Przydatny w pobliżu. Będę musiał zapytać go, czy będzie też pracował przy zęzie.

#10 ·
OK, teraz, jeśli chodzi o to, że mogę odbiegać od tematu (moje zastrzeżenie), kiedy przeczytałem tytuł tego wątku, pomyślałem, że nazywasz swojego mechanika bilge monkey.:wow: Musiałem po prostu powiedzieć, że byłem dość zszokowany bardzo nie-pc tytułem.

#11 ·
Będę szczery - nie mam pojęcia, co to jest „małpa zęzowa”. Po prostu jadę tutaj z wami.