Why doesn't the "down key" work when typing replies

Discussion in 'NEW SERVER BUGS' started by Dave S, Aug 29, 2013.

  1. Dave S

    Dave S Well-Known Member TECHNICAL Contributor

    Oct 3, 2006
    Upstate South Carolina
    Boatless
    Boatless
    For some reason when I type a reply to a thread here on CSR, I cannot use the "down" key on my keyboard to start a new paragraph. This problem only shows up on CSR. It works just fine on all the other forums I frequent. Not sure why this would happen. Anyone have any ideas?
     
  2. JimG

    JimG Active Member SILVER Sponsor

    Nov 4, 2008
    Southern WV
    2007 310 DA
    Kohler 5ECD
    Twin 350 Mags
    Raw Water Cooled
    V-Drives
    Yep, I found the same. I was instructed to set to Standard Editor.

    <Settings - General Settings - Standard Editor>
     
  3. mwph

    mwph Active Member

    Jul 8, 2008
    Lake Guntersville, Tennessee River, Alabama
    1998 250 DA
    7.4L, B3
    Several guys have made similar post. Including me. In my case it was happening only on my iPad.

    Sorry I can't help as my issue disappeared as quickly as as it showed up. Others offered a range of fixes but like I said, after about two days I didn't need any of them.
     
  4. Dave S

    Dave S Well-Known Member TECHNICAL Contributor

    Oct 3, 2006
    Upstate South Carolina
    Boatless
    Boatless
    Changed the settings to Standard Editor and that took care of the problem. Thanks for your help.

    Dave
     

Share This Page

Show Sidebar