Test

Test. I finally got rid of
enhance
 
I see that. It has media and image...neither one will accept the url which is:

C:\Users\carte\Desktop\My Documents\Boat\1-2006 58DB\Pictures\New Reward Picture.JPG

Because that is not a URL. URL's are web links. I forget who I used, but I am not sure you need that now. Try pasting it into you sig. My sig doesn't have a web link anymore.
 
@SKybolt - my picture is 478.9Kb and 980X652.

I no longer see where to insert it on my Settings...

I inserted it manually here...
View attachment 152925
Carter, I can edit mine by following these steps on my computer.
1) I clicked on this icon up in thee top bar.
1697665996475.png

Then I got this...
1697666111234.png


Then if I simply click on the picture it allows me to edit it...

Try that!
 
I give up. I even tried to cut and paste a tiny picture - no joy. Where's a teenager when you need one!

Ok I figured out what I did to get the image to show. My previous post about just copy and paste is wrong.

I had to create an account as I mentioned further up, I used imgbox.com, they're free and so far very safe. I just tried this so I know it still works. I added your boat to my sig, then removed it after I saw it works.

I used this modified version of your original photo posted further up. So right click on this and select "save image as..."

cater.jpg


Use that saved image to upload to image box. once uploaded to image box, click on the photo to view full screen and right click on that and select "Copy Link Address"

Then past that into notepad to save. Once that is done, open your account and goto signature, refer to my other post on that. Then do this:

1697828170475.png

Click on the image icon, the one outlined in red, and insert that link you just copied into that box. then hit enter and you should be good to go.
 
Ok I figured out what I did to get the image to show. My previous post about just copy and paste is wrong.

I had to create an account as I mentioned further up, I used imgbox.com, they're free and so far very safe. I just tried this so I know it still works. I added your boat to my sig, then removed it after I saw it works.

I used this modified version of your original photo posted further up. So right click on this and select "save image as..."

View attachment 153035

Use that saved image to upload to image box. once uploaded to image box, click on the photo to view full screen and right click on that and select "Copy Link Address"

Then past that into notepad to save. Once that is done, open your account and goto signature, refer to my other post on that. Then do this:

View attachment 153036
Click on the image icon, the one outlined in red, and insert that link you just copied into that box. then hit enter and you should be good to go.
Thanks Sky. I think that’s what I had to do now that I think about it. And about the time it disappeared, one of those accounts closed on me.

So I bet that’s it

Thank you very much!
 
Thanks Sky. I think that’s what I had to do now that I think about it. And about the time it disappeared, one of those accounts closed on me.

So I bet that’s it

Thank you very much!

Sure thing Carter, check your mail :)
 
I posted, then later saw @SKybolt reply, than did an Edit of my post. Just for you I just added EDIT (it's 5:04PM on my machine so you can know when I did this):

"EDIT: Oops, I see where @SKybolt already said that."

Happy now? You and @SKybolt who Liked your reply really need to go find somewhere else to play. And change your username to "Pede"

Don't hold back, just show the whole world who you really are. looking good from here o_O
 

Forum statistics

Threads
112,205
Messages
1,401,954
Members
60,448
Latest member
gualan
Back
Top