Site running extreamly slow?

Discussion in 'NEW SERVER BUGS' started by Pyrojodge, Apr 13, 2014.

  1. Pyrojodge

    Pyrojodge Active Member TECHNICAL Contributor

    May 1, 2011
    Lake Erie Ohio
    1989 Sea Ray 340 DA
    twin 454 Mercs
    Is anyone else experiencing the site taking a very long time executing commands? I've tried my Internet Explorer, Firefox, and Android and all are painfully slow for me. Am I the only one with these issues?

    [​IMG]
     
  2. Molson

    Molson Active Member

    Aug 5, 2011
    Midland, ON
    1997 330 DA
    Twin 7.4 carb V-Drives
    Yes it's been slow for me most of the day.


    Sent with much difficulty from my Motorola bag phone.
     
  3. tdschafer

    tdschafer Well-Known Member SILVER Sponsor

    Aug 24, 2009
    Long island , NY
    1997 330 sundancer
    twin 454's, Carb, V-Drives
    Its slow for me too Jason. I thought it was my crappy Tapatalk app.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Todd
     
  4. Oar Play

    Oar Play New Member

    479
    Jan 24, 2010
    Marietta
    '09 240 Sundancer
    5.0 Mercruiser w/Bravo 3
    Slow


    Sent from my crappy iPhone using Tapatalk
     
  5. Woody

    Woody Well-Known Member

    Nov 20, 2007
    N. Wisconsin/Lk Superior
    2005 420DA
    Cummins 6CTA8.3
    Me too, very slow. During the waiting period it was saying something about transferring data to Google analytics or some thing like that. Whatever the case, it's a bunch of BS.
     

Share This Page

Show Sidebar