Problem with the editor and reply with quote

Discussion in 'NEW SERVER BUGS' started by JimG, Nov 13, 2014.

  1. JimG

    JimG Well-Known Member SILVER Sponsor

    Nov 4, 2008
    Southern WV
    2007 310 DA
    Kohler 5ECD
    Twin 350 Mags
    Raw Water Cooled
    V-Drives
    Two different PC's, when I try to reply with quote, I only get half of the quote...

     
  2. Molson

    Molson Active Member

    Aug 5, 2011
    Midland, ON
    1997 330 DA
    Twin 7.4 carb V-Drives
    is the command.

    Well, that was interesting...Seems it's happening to me too, unless the quote I tried to describe in my previous post goofed things up.[/QUOTE]

    test
     
  3. Molson

    Molson Active Member

    Aug 5, 2011
    Midland, ON
    1997 330 DA
    Twin 7.4 carb V-Drives
    Yep, the start QUOTE BB code didn't get put in.
     
  4. JimG

    JimG Well-Known Member SILVER Sponsor

    Nov 4, 2008
    Southern WV
    2007 310 DA
    Kohler 5ECD
    Twin 350 Mags
    Raw Water Cooled
    V-Drives
    OK... worked this time
     
  5. JimG

    JimG Well-Known Member SILVER Sponsor

    Nov 4, 2008
    Southern WV
    2007 310 DA
    Kohler 5ECD
    Twin 350 Mags
    Raw Water Cooled
    V-Drives
    Also, the "Edit Post" is not working for me either....
     
  6. HUMPH

    HUMPH Well-Known Member

    Nov 4, 2009
    SF BAY AREA
    2003 410DA,
    2004 C14 Caribe
    CAT 3126TA's 350HP/
    50HP Honda
    I could not edit a post this AM.
     
  7. BryanOnTheBay

    BryanOnTheBay Member

    540
    Oct 6, 2013
    Edgewater, MD
    "Havana Crush" - 1998 270 Sundancer
    7.4L Mercruiser MPI Bravo III Outdrive
    It was quirky for me yesterday. Crashed my browser as well.

    Bryan
     
  8. mistercomputerman

    mistercomputerman Active Member

    Jan 6, 2008
    Virginia Beach, VA
    410 Sundancer - 2001
    Twin 8.1L Mercruisers - 2009
    Same here.
     
  9. chuck1

    chuck1 Super Moderator TECHNICAL Contributor PLATINUM Sponsor

    Oct 3, 2006
    North GA Mountains
    Looking For Next One
    Looking For Next One
    Spoke with Jim and he said no updates have been done to the forum software. Have you changed browsers or other software.
     
  10. JimG

    JimG Well-Known Member SILVER Sponsor

    Nov 4, 2008
    Southern WV
    2007 310 DA
    Kohler 5ECD
    Twin 350 Mags
    Raw Water Cooled
    V-Drives
    The reply with quote is working for me now, but I still cannot edit my post... there is no save button now.

    No changes to my browser, on two different PC's. I do keep up with Windows updates, but can't tie any updates to the issues.
     
  11. Woody

    Woody Well-Known Member

    Nov 20, 2007
    N. Wisconsin/Lk Superior
    2005 420DA
    Cummins 6CTA8.3
    I doubt it has anything to do with the problem discussed but I found things were better after I blocked the trackers here....I was always waiting for things like Google Analytics.
     
  12. Mike Blake

    Mike Blake Active Member

    Jan 27, 2012
    Yankeetown FL West coast
    89 340 Sundance all Raymarine.
    Gas hogs 454X2.
    I has happened to me..............
     
  13. JimG

    JimG Well-Known Member SILVER Sponsor

    Nov 4, 2008
    Southern WV
    2007 310 DA
    Kohler 5ECD
    Twin 350 Mags
    Raw Water Cooled
    V-Drives
    If we can't edit our posts to correct spelling and grammar, the teacher will get really mad!
     
  14. OldSkool

    OldSkool Active Member

    May 8, 2010
    Boating on Raystown Lake, Pa
    restored 1976 SRV200
    188 Mercruiser I/O
    Seem to work for me.

    Just made an edit and all seems OK.
     

Share This Page

Show Sidebar